Vill du att jag tar hand om försäljningen av din häst?

Det är viktigt för mig att häst och ryttare passa ihop och att de kan njuta av livet tillsammans, så jag försöker matcha häst och köpare efter bästa förmåga.

 

Gå in under Träningshästar och läs om vad jag erbjuder.

Hitta din drömhäst

Hroki frá Grafarkoti

Jag har många kontakter på Island med stort utbud hästar på alla nivåer och prisklasser. Kontakta mig och beskriv hästen DU söker. Hästar till salu

Kola från Rök -11

F. Arður frá Lundum II
M. Erla från Ekhaga
MF. Litur frá Kletti

ca 1,37

Flott sto med utstrålning för framtida kurser, tävling och avel. En lyxig ridhäst. 4 fina gångarter, men i behov av att stärkas. Kola är en bestämd dam med fart under hovarna. Hon har fått en avkomma (2015) som finns här för inridning.


Kola passar någon som gillar fart och fläkt, som vill fortsätta bygga upp denna skönhet då hon varit på en längre stunds vila. Ingen nybörjarhäst utan för dig med erfarenhet och kunskap. Kan det mesta av dressyrövningar i skritt, orkar ännu inte riktigt hålla ihop sig i snabbare gångarter. Kan galoppera på små volter.

Hon är uppfödd i stor blandflock på lösdrift med individer i alla åldrar. Ståt på box under inridningsperioden. Idag går hon på lösdrift i blandflock. Relativt ranghög.


Hon har varit hos mig sedan i mars


Hämtas utan problem i hagen. Står lös på stallplan vid borstning och sadling. Inga problem med att lyfta hovar. Hon är skodd. Inga problem vid lastning.

80 000 kr

Þór från Rök -14

F. Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti
M. Gnott frá Gröf Vatnsnesi
MF. Grettir frá Grafarkoti

ca 1,40

Þór är en stor valack med fin utstrålning. Inridning påbörjad, visar fina gångarter i lina. En kille som vill väl och gillar att mysa. Han är en häst med fin potential men det kommer ta lite längre tid då han behöver gå långsamt fram och lita på sin människa, så man får inte ha för bråttom.


Han har hela sitt liv gått i storflock (blandflock) med individer av alla åldrar. Idag går han på lösdrift i blandflock. Medel i rang.


Det är inga problem att hämta honom i hagen. Han går ifrån flocken och kan stå lös på stallplan vid borstning och sadling. Inga bekymmer att lyfta fötterna och verka hovarna. Lastas utan bekymmer. Han har kommit så långt att jag har hängt på honom.


Han har flyktbeteende som vi jobbar på och som blivit mycket bättre. Det triggas när han inte förstår och känner sig osäker, så han behöver någon som har kunskap och tålamod.

30 000 kr

Arthur från Grönlund -15

F. Engill från Grönlund
FF. Frami från Häringe
M. Randalin från Grönlund
MF. Bikar frá Hólum

ca 1,40


Härlig kille med fina gångarter. Inridning påbörjad, varit hos mig ca 1 månad. Tölten finns nära till hands, han väljer den av sig självt ibland. Mysig kille med framtiden för sig. Snäll och lugn i all hantering. Skos utan problem. Står lös utanför stallet vid borstning och sadling.

För den unghästvana som vill forma sin framtidshäst. Inga konstigheter under inridningen, aldrig bockat, stegrat eller stuckit. Uppvuxen på lösdrift i flock, går idag på lösdrift i blandad flock.

Står just nu hos sin ägare Stall Grönlund, kontakta dem vid intresse (www.stallgronlund.se)

Rex från Grönlund -13

F. Engill från Grönlund
FF. Frami från Häringe
M. Saga från Hästabet
MF. Flipi från Österåker

ca 1,39

Supersöt och trevlig valack. 

Rena gångarter, töltar utan bekymmer. Känslan när man rider honom är en trygg och stabil individ med lagom, något mot det lugnare, framåtbjudning just nu. Något osäker i sig själv men med rätt ryttare kommer han att fortsätta växa. Har en tydlig broms. Inte visat någon pass hittills. Snäll och problemfri i hanteringen.

Behöver en erfaren och trygg ryttare som kan fortsätta utbilda honom. För dig som vill vara med från början.

Uppfödd i flock och på lösdrift, går idag i blandad flock.

Helsyster med Edda från Grönlund som också finns till försäljning.

Rex står just nu hos sin ägare Stall Grönlund, hör av er till dem vid intresse (www.stallgronlund.se)

Edda från Grönlund -14

F. Engill från Grönlund
FF. Frami från Häringe
M. Saga från Hästabet
MF. Flipi från Österåker

ca 1,38

Femgångssto med klockren tölt, bra trav, fin galopp, har en tydlig broms. En häst med bra utvecklingsmöjligheter som man blir glad av att rida. Snäll och problemfri i hanteringen. Nyfiken och trevlig i psyket.

Känslig men trygg, ingen nybörjarhäst. Kan upplevas som lite tittig ibland på uteritter, men blir bättre med mer erfarenhet. Behöver en trygg, välbalanserad och erfaren ryttare. Uppfödd på lösdrift, går idag i blandad flock.

Helsyster med Rex från Grönlund som också är till salu

Edda står just nu hos sin ägare Stall Grönlund, vid intresse hör av dig till dem (www.stallgronlund.se)