Gästbok & omdömen

Skriv gärna en hälsning här i min gästbok och har du varit kund hos mig får du hemskt gärna skriva om dina upplevelser när du varit i kontakt med mig och mitt arbete!
För fler recensioner, kika gärna in på företagets facebook-sida.

5. okt, 2022

Susanne

Hedvigs engagemang och förmåga att få kroppar att förändras, både min och hästens, med Kraniosakral behandling är något som med ord inte kan beskrivas rättvist. Det måste upplevas!!

8. jun, 2022

Maja Törnberg

Jag har varit hos Hedvig och fått kraniosakralterapibehandling några gånger nu och jag kan bara säga wow! 🤩

Jag har kroniska smärtor efter en whiplashskada och har testat många olika typer av behandlingar. Ingen av dessa har gett mig lindring någon längre tid eller kvarvarande effekter.


Men när Hedvig behandlar mig får hon de spända och ömma musklerna att slappna av. Min kropp skriker efter den här varsamma hjälpen och jag kan få stora effekter utan att min kropp går i baklås. Jag blir helt salig efter varje behandling!


Nu har det gått 4 veckor efter senaste behandlingen och flera effekter är fortfarande kvar! Har haft en skarp huvudvärk nästan dagligen innan och den är som bortblåst! Flera muskler som slappnade av har inte spänt sig igen, jag har större rörlighet i kroppen
och jag har fått smärtlindring från de ömma och stela musklerna! 4 hela veckor än så länge! Det är helt otroligt!!! 🤩

Hon är magisk den där Hedvig 🥰🙌

29. nov, 2021

Jenny Burenby

Hedvig är bara bäst, med engagemang, kunskap, nyfikenhet och fantasi hjälper hon mig och min häst. Rekommenderar henne varmt.

12. nov, 2021

Camilla Björk

Hedvig är grym på att förklara, inspirera och peppa! Möter verkligen hästen utifrån sina egna förutsättningar och är uppfriskande prestigelös. Haft min nordsvensk Albin på tillridning samt privatlektioner och det var bästa investerade pengarna på länge.
Albin har fått en helt annan bärighet och balans i kroppen, är så mycket trevligare i hanteringen och jag har utvecklats enormt som ryttare. Vi fick en bra skjuts på vägen framåt! Kika på underverket på @Albin.den.fagre på Instagram.

22. dec, 2020

Marcelle Johansson

Hedvig kan rekommenderas varmt! Har ridit för henne i 2,5 år och förändrat mitt sätt att rida totalt. Även min egen hållning och balans har utvecklats mycket. Ridning upplever jag numera som en övning i medvetenhet både för knopp och kropp- efter varje
lektion hittar man en ny spännande detalj. Superbra när man behöver stressa av!

12. jun, 2020

Johanna Alm

Vilken fantastisk tränare! Jag har tagit lektioner för Hedvig under två års tid, både uppsuttna lektioner och hästhanteringslektioner. Jag lämnar varje pass full med inspiration och nya verktyg till att bli en mer medveten ryttare och därmed kommer steget
närmare känslan att bli ett med hästen. Hedvig har en otrolig förmåga att läsa av både ryttare och häst och kan se in i minsta detalj vad man behöver fokusera på under lektionen. Hon har ett fint sätt att se på relationen mellan människa och häst vilket jag
tycker framkommer vid varje lektion. Jag rekommenderar verkligen att ta lektioner för Hedvig, hon har fått mig att bli en bättre ryttare och hästmänniska.

5. mar, 2018

Jessica Rydestrand

Har ridit för Hedvig i snart två år o jösses jag har blivit en helt annan ryttare!!! Har fått ett helt nytt fokus på min kropp o balans både i ridningen men även till vardags. Fantastiskt!!!❤️

20. jul, 2016

Annika Sjöblom

Tack Hedvig och Mia för varm rolig och lärorik kurs igår. Blomma och jag provade alla markövningarna i morse, satt superbra, tror vi ska satsa på cirkus.

20. nov, 2015

Annika Sjöblom

Tack för fantastiskt fin träning av min Blomma under oktober.

22. jan, 2015

Jenny

Snart har Bubben bott hos mig i ett år. Vilken fantastisk häst han är, jag ser fram emot fler lektioner med dig!

21. jan, 2015

Karolina

Tack Hedvig, du har gjort så himla mycket för mig och Kengala. Jag har lärt mig så otroligt mycket av att rida lektioner för dig! Jag har fått alla verktyg och allt mod som behövs för att klara ridningen av dig.

25. jan, 2014

Mats

Hej Hedvig
Det är bara jag som tittade in en stund. Fin sida. Vi ses längre fram.
Mats

26. sep, 2013

Marie Å

Fin och informativ hemsida 😊

Webbsida 15. okt, 2012

Bitte Sjöblom

Snyggt Hedvig och Lycka till!